Relaxatie Dag in Heuvelland

Vrijdag 31 juli 2020 van 10u00 – 17u30

Een dag vol ontspanning en rust met lekker eten in de mooie natuur op de Vlaams-Franse grens… Klinkt dat iets voor jou? Wel, dan heb ik goed nieuws! Op vrijdag 31 juli organiseert Relaxatietherapie Florence een heerlijke relaxatie dag met ontspannende yoga en meditaties met uitzicht op de prachtige Kemmelberg, inzichten met orakelkaarten en een relaxatie wandeling langs prachtige bossen en weiden met bijzondere tussenstops. Kortom: Een dag voor jou om te herbronnen in alle rust en gezelligheid. Max. 12 personen.


’s Middags is er een heerlijk lunchbuffet à volonté (met veggie en non-veggie opties) voorzien met uitzicht op de Kemmelberg en ook de drankjes (water, theetjes en glaasje wijn bij de lunch) en tussendoortjes zijn inbegrepen.


De bijdrage voor deze dag bedraagt €65,00 (inclusief alle activiteiten met begeleiding door relaxatietherapeut Florence Demarey, alle dranken, lunchbuffet en versnaperingen; schriftje + balpen)


Zelf te voorzien: Yogamatje, gemakkelijke kledij en/of wandelkledij en -schoenen.


Locatie: Loker, 8958 Heuvelland, West-Vlaanderen (55 minuten vanuit Deinze met auto), het precieze adres wordt bij inschrijving meegegeven.

Vervoer: Indien gewenst kan ik een carpool maatje zoeken voor jou indien je zelf niet wilt rijden of net één of meerdere mensen wil meenemen. Ook kan je afgehaald worden aan station Ieper indien je met het openbaar vervoer komt. Vraag gerust meer info omtrent vervoer aan mij zodat iedereen er vlot en zonder stress geraakt.

Extra optie: Diner in een gezellig restaurantje
Blijf je graag nog wat langer in Heuvelland? Dan kan je nog met ons mee gaan dineren in een gezellig(e) restaurant/brasserie in Heuvelland. Nog even nagenieten van een leuke dag met een lekker gerechtje en drankje. Om het qua kosten eenvoudig te houden betaalt iedereen apart eigen drank en diner. Zo heb je ook zelf de keuze. Laat het op tijd weten indien je graag meegaat dan reserveer ik op tijd een tafel.


Let op: Voor deze dag moet het mooi weer zijn aangezien onze activiteiten buiten zijn, indien regenweer kan ik deze dag helaas niet laten doorgaan.