Voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie (ook wel Voetzonetherapie genoemd) holistische therapie die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Het is een vorm van manuele therapie die er voor zorgt dat de gezondheid op een natuurlijke, veilige & aangename manier bevordert wordt. Voetreflexologie is niet zomaar een voetmassage, maar draagt bij tot uw lichamelijk en emotioneel welzijn en kan klachten sterk verminderen. Daarbij is het nog eens zeer ontspannend!

Hoe verloopt een sessie:

U krijgt eerst een warm voetbadje met olie om uw voeten op te warmen en ondertussen pols ik naar uw klachten of wensen. Daarna kunt U genieten van de effectieve reflexologiesessie: de voeten worden losgemaakt, krijgen een ontspannende massage, reflexzones worden behandeld en kunnen, nog indien gewenst, met een voetencrème ingemasseerd worden.

Een voetreflexsessie duurt 1u

Voetreflexologie 2 Relaxatietherapie Florence       Voetreflexologie Relaxatietherapie Florence

2 gedachtes over “Voetreflexologie

  1. Dag florence ik nam een tijdje geleden contact met u op maar was dit uit het oog verloren. Kan il.ergens de komende weken op een zaterdag een voetreflexologie boeken voor mij en een vriendin? Mvg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s