Kaartleggen

LET OP: Wegens een fout op de website, heb ik afspraaksformulieren (zie hieronder) van voor 19/09/2017 NIET ONTVANGEN. Ben jij hierbij? Gelieve het formulier dan opnieuw in te vullen of mij rechtstreeks te mailen op info@relaxatietherapieflorence.be.

De afspraak ligt pas vast als je een bevestigingsmail van mij ontvangt. Mijn excuses voor het ongemak!

Ongeveer 1x per maand kun je individueel  terecht voor een uitgebreide kaartlegging van +/- 1 uur. Door middel van verschillende orakel- en tarotkaarten kijken we hoe jouw leven er nu uitziet en hoe we het positief kunnen verder laten verlopen.

orakel-van-de-aartsengelen. overzicht

Verkeerde angstbeelden

Orakel- en tarotkaarten krijgen vaak een negatief beeld waardoor mensen angstig zijn om dit te ervaren. Niets is minder waar. Kaartleggers die U angst inboezemen doen dit meestal om U afhankelijk van hen te laten worden. Iemand die oprecht met spiritualiteit bezig is, zal U wel wijzen waar het misschien op dit moment wat stroef loopt in uw leven maar zal U de tips geven die een negatieve situatie kunnen doen keren. Bovenal tonen de engelenkaarten jouw talenten en gaven waardoor ze jou de weg wijzen om jouw dromen waar te maken.

Mijn persoonlijke Kaartleggeschiedenis

Ikzelf werk vooral met Engelenkaarten. Al van kleins af aan voel ik mij enorm verbonden met de engelen. Op mijn 14e begon ik met mijn eerste orakelkaarten. Ze geven mij al jaren klaar en duidelijk advies op een zeer liefdevolle manier.

Waarom doe ik dit?

Tijdens een meditatie kreeg ik door dat ik op vaste dagen mensen de kans moet geven om een kaartlegging te ervaren & dit aan een vrije bijdrage zodat iedereen, ongeacht in welke financiële situatie men verkeert, deze kans kan krijgen. Geen zweverig gedoe, maar praktische begeleiding die jou kan helpen of inzichten geven op een zachte manier.

14700969_10210396575329123_6024115148838434715_o

Wil jij graag langskomen? De volgende Orakelkaartendag is op:

WOENSDAG 4 OKTOBER 2017 (VOLZET)

(een nieuwe kaartlegdag wordt snel hier bekend gemaakt)

Mogelijke uren: 9u30 11u0013u3015u00  (rood is bezet)

Maak hier je afspraak:

 

Advertenties