Zomerse Openlucht Yogalessen

THEMA van deze Yogales: Einde & Begin

Inhoud van deze les:

Lichaam: Loslaten van oude spanning om ontspanning te verwelkomen

Geest: Ontdekken een overgang niet altijd negatief moet zijn

Ziel: Jouw ziel leert op die manier oude blokkades op te ruimen om over te gaan naar een nieuwe stap.

LOCATIE : Brielmeersen, ingang Lucien Matthyslaan (straatje van de Brielpoort en het Brielpaviljoen, aan de jachthaven). Opmerking: Voor diegene die wat later zijn of via de andere ingang komen: We zitten op het grasplein schuin achter het doolhof.

Datum? Woensdag 8/9/2021

Uur? Van 19u15 tot 20u15 (we vertrekken stipt om 19u15 aan de ingang van de Brielmeersen richting onze yoga locatie, wie ons pleintje al weet zijn mag ook rechtstreeks naar daar afzakken :))

Prijs? €8,00 per les (cash of met Payconiq) of met een openlucht beurtenkaart (€35 voor 5 lessen) PS: Personen met een yoga beurtenkaart die aangekocht werd in oktober kunnen deze hiervoor ook gebruiken. In ruil voor jullie geduld en omdat de kaart wat duurder is, krijgen de personen die met een beurtenkaart komen een yogales cadeau.

Meebrengen? Yogamatje (of handdoek), flesje water, bij frisser weer een goede trui en dekentje (voor de meditatie), voor de zekerheid breng je ook best een mondmasker mee. Wens je graag een yogamat/yogatas aan te kopen? Kom op woensdag- of vrijdagnamiddag of zaterdag langs in de Florence Relax Pop-Up.

Voor wie? Voor iedereen (ongeacht yoga ervaring)Inschrijven? Is niet (meer) nodig, je mag gewoon 5 minuten voor aanvang naar onze plaats van afspraak komen.

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een bericht of e-mail via deze weg of op info@relaxatietherapieflorence.be . Ik antwoord zo spoedig mogelijk. Mijn telefoonnummer is 0496/49.16.13

Let Op: Bij regen- of onweerachtig weer gaat de les NIET door. Ik vermeld dit dan op de website en Facebook/Instagram


Vraag over de openlucht yogalessen


IMG_7116