Relax Weekenden in de Ardennen

Dankbaarheid is het geheugen van het hart

Relax driedaagse Ardennen :

VOLZET- Wachtlijst beschikbaar – (23-) 24 – 25 – 26 (-27) september 2020

In Weris heerlijk vlakbij mooie bossen, de dolmens en megalieten ligt “bed and breakfast” La Vieille ecole. Samen met Relaxatietherapeute Florence Demarey organiseren wij opnieuw een heerlijk en geheel verzorgde yoga en relaxdrie-daagse. Het thema wordt later nog bekend gemaakt…

Geniet van een heerlijk verblijf inclusief twee overnachtingen in la Vieille Ecole met heerlijke maaltijden, yogalessen en activiteiten.

Praktisch

De prijs voor twee overnachtingen, 2 x ontbijt, 1 x lunch, 2 x diner (inclusief water, koffie en thee) de (yoga)lessen, meditaties en workshops bedraagt € 339 per persoon.Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet, bedlinnen en handdoeken. Boek je met twee personen en slaap je samen op een kamer dan bedraagt de prijs 309 € per persoon. 50 % van het bedrag dient twee weken voor aanvang van de driedaagse overgemaakt te worden op bankrekening. Annuleren uiterlijk 15 dagen vóór aanvang (kosten 25€). De lessen worden gegeven in het Nederlands. Voor reservering of vragen: lavieilleecole17@gmail.com of info@relaxatietherapieflorence.be.

HET PROGRAMMA WORDT LATER NOG BEKEND GEMAAKT.

Wij bieden de mogelijkheid om vóór aankomst ( 23 september) of achteraf (27 september) nog een extra nacht te reserveren. Gewoon om vast te genieten of na te genieten van wat komen gaat of van wat is geweest.

Prijs extra nacht inclusief ontbijt en diner bedraagt 99 € (zelf zorgen voor de lunch).

Tevens heb je de mogelijkheid om op 27 september, het begin van de zomer, de gebruik te maken van:

Een individuele sessie relaxatietherapie met Florence in de natuur van 60 minuten

Prijs voor deze individuele sessie bedraagt 50 €

Hieronder kunt U mij contacteren in verband met dit Relax Weekend:

IMG_07501
Dolmen & Menhirs in Wéris

Hieronder ziet U beelden van de Relax Weekenden: