Magical Aromatherapy Sprays


Naast dat ik deze sprays verkoop, gebruik ik zo ook tijdens de behandelingen voor een optimaal effect voor U!

Deze magische sprays zijn gechanneld door Lieve Volcke, Aromatherapeute, Engelentherapeute en Spiritueel leraar: “De Aartsengelen en Spirituele gidsen gaven haarfijn aan welke oliën de sprays moesten bevatten in synergie met elkaar. De werking werd kristalhelder doorgegeven door het Hemelrijk en Moeder Aarde.”

Er zijn tien verschillende sprays, elk specifiek inzetbaar. De oliën zijn verwerkt in een waterbasisformulatie.

De prijs van een Magische Aromatherapie Spray bedraagt €14.

Ik verkoop deze sprays omdat ik zelf de positieve effecten ervan heb mogen ervaren in het verleden en nu nog steeds! 🙂


Angeldust-Spray

Angeldust_klein

Deze spray is een krachtige reiniger van je eigen aura en die van anderen. Het kan ook voor ruimtes en kristallen gebruikt worden. De spray verbetert bovendien de communicatie met de Engelen en werkt diephelend. Deze spray kan worden gebruikt als beginritueel bij elke vorm van healing. Het werkt relaxerend en is een uitstekende hulp bij stress situaties.

Is momenteel in voorraad


Fairydust-Spray

Fairydust_klein

Dit is een ideale spray voor Nieuwetijdskinderen. Het brengt hen meer rust en ze bloeien ervan open. Deze spray is ideaal om hun kamer mee te verstuiven voor het slapen gaan. Door het gebruik wordt ook ieders creativiteit aangewakkerd en het brengt je in nauwer contact met de natuur. Volwassenen kunnen met deze spray, in het bijzonder, hun innerlijke kind makkelijker ervaren.

Is momenteel in voorraad


Reiki-Spray

Reiki_klein

Deze magische spray is een streling voor de zintuigen… Het bevordert je innerlijke kracht en je zelfbewustzijn, en zorgt voor vrede en harmonie. De spray helpt je bij het uitwisselen en de doorstroming van de Universele energie. Het werkt diephelend op angsten en verdriet, en laat je het mooie in het leven opnieuw beleven. Het is ook een perfecte spray voor meditatie.

Is momenteel in voorraad


Goddess Mist-Spray

Goddess Mist_klein

De spray laat mannen en vrouwen stralen, dankzij het aanwakkeren van de vrouwelijke energie. Je voelt je zachter, aantrekkelijker en sensueler – en ook je intuïtie wordt versterkt. Je komt meer in je kracht te staan en wordt ook assertiever. De spray zorgt voor een betere communicatie met de “Goddess” en geeft je een helende werking. Je voelt je gekoesterd en geborgen.

Is momenteel in voorraad


Saint-Spray

Saint_klein

Je kan deze spray gebruiken bij het aanroepen van een specifieke Heilige in een welbepaalde situatie. Het zal je gebed kracht bijzetten en je voelt de aanwezigheid van de Heiligen als jouw gidsen heel duidelijk aan. Je mag deze spray ook gebruiken bij healings of bij spirituele manifestaties

Is momenteel in voorraad


Witchcraft-Spray

Witchcraft_klein

Als men bezig is met spiritualiteit en als je een hooggevoelig persoon bent is het noodzakelijk om je goed af te schermen… Deze spray beschikt over bovennatuurlijke krachten om je volledig te beschermen tegen ongewenste energieën en negativiteit van personen of ruimtes. Het bevordert spiritualiteit en versterkt de wortelchakra, waardoor je met beide voeten op de grond blijft.

Is momenteel in voorraad


Ascended Master-Spray

Ascended Master_klein

Bij het gebruik van deze spray komt de aloude wijsheid naar boven en je herinnert je wie je werkelijk bent in je ziel. Je wordt gezegend met boodschappen over het uitoefenen van magie op een heel hoog niveau. Deze spray zorgt voor een algemeen gevoel van magie in je leven, maar mag zeker ook gebruikt worden bij healings.

Is momenteel in voorraad.


Sjamanen-Spray

Shamanen_klein

Deze Magische spray geeft je daadkracht, versterkt je emotionele energie en het helpt bij geestelijke overbelasting en slapeloosheid. Het zorgt voor een pure, vriendelijke energie in je huis, versterkt je vertrouwen en leert je los te laten en te aanvaarden. Angsten worden weggenomen, waardoor je meer levenskracht krijgt.

Is momenteel in voorraad


Atlantis-Spray

atlantis-spray_klein+achtergrond1

Deze spray brengt je terug naar je vorige levens. Je herinnert je wie je werkelijk was. Je trauma’s worden geheeld en goeie herinneringen neem je mee terug naar dit leven. Deze schat die je ziel doet ontwaken, brengt je onmiddellijk naar je ware zielepad en zuivert je van alle obstakels en angsten… Voor deze spray hebben we een combinatie gebruikt van het heilige water van de bronnen van Avalon, samen met het sacrale water van de Moederbron in het land van de Belgae.

Is momenteel in voorraad


Merlijn-Spray

merlin-spray_klein+achtergrond1

Met deze spray kan je jezelf baden in de energie van wijsheid, bescherming en magie. Wil je een alchemist zijn op elk gebied ? Begin dan nu aan je avontuur. Voor deze spray hebben we een combinatie gebruikt van het heilige water van de bronnen van Avalon, samen met het sacrale water van de Moederbron in het land van de Belgae.

Is momenteel in voorraad


Gnom Sprakle Spray

kabouter-spray-relaxatietherapie-florence

Deze spray is ideaal om vreugde te vinden in je dagdagelijkse leven: op het werk, school en thuis brengt het de enthousiasme die je nodig hebt. Werkt zeer goed bij depressie en winter blues. Hij geeft je de kunst van het genieten, blij dat je op deze Aarde leeft.

Is momenteel in voorraad


Aphrodite Spray

aphrodite-spray-relaxatietherapie-florence

Je kan deze spray gebruiken om je innerlijke schoonheid te laten zien, als ook je authenticiteit aan de wereld. Je zal je hoogste potentieel bereiken en je licht uitstralen, met een hart vol onvoorwaardelijke liefde. Een echte liefdes spray.

Is momenteel in voorraad


Warrior Queen Spray

Deze spray vergroot onze innerlijke kracht, doorzettingsvermogen & moed. Je wordt assertiever en durft je eigen waarheid te spreken. Je straalt je innerlijke kracht naar buiten op een zelfbewuste manier. Deze spray laat enkel positieve energie binnen in je energetisch veld en helpt je bij het ontwaken van je ware ziel.

warrior queen relaxatietherapie florence massage en relaxatie


 

Her Templars Spray Relaxatietherapie Florence


Old Tree Spirit Spray Relaxatietherapie Florence eigenschappen

2 gedachtes over “Magical Aromatherapy Sprays

  1. Pingback: Jouw edelstenen reinigen & opladen | Florence Feel Good Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s