Witte Salie & Palo Santo

Witte Salie 

Witte salie staat al vanouds bekend om zijn zuiverende werking. Voor de Indianen was witte salie één van de vier heilige kruiden en werd het gebruikt bij maanrituelen. De rook van witte salie wordt vaak ingezet om huizen te zuiveren van negatieve energieën maar kan ook perfect gebruikt worden om jouw eigen auraveld te zuiveren. Hiervoor kan je enkele witte salie blaadjes in een vuurvaste schaal of abalone-schelp verbranden en met een grote veer de rook rondom je lichaam brengen. Ook een Salie smudge stick kan handig zijn: verschillende witte salie blaadjes die samengebonden zijn met touw en zo een ‘stick’ vormen. Let op: verbrand zeker niet teveel witte salie want dit geeft veel te veel rook (en een te sterke geur) en dat is zeker en vast niet nodig. Met enkele blaadjes kun uw auraveld al perfect zuiveren.

Prijs: €6 voor een zak van 50 gram

Witte Salie Florence Feel Good Blog

 

Palo Santo:

Palo Santo (letterlijke vertaling Heilig Hout) is een unieke houtsoort uit het Andesgebergte (Zuid-Amerika). De benaming van de boom is Bursera Graveolens. De oude Sjamanen uit dit gebied brandden dit hout voor het zuiverende effect op de geest. Later ontdekten ook Spaanse monniken deze helende houtsoort. Het laat een zoete geur los bij het branden. Palo Santo zuivert niet alleen, het zou ook nog eens positiviteit aantrekken. Op fysiek vlak werkt het relaxerend, bestrijdt het hoofdpijn en zou het zelf allergieën verminderen. In de zomer is het nog eens een natuurlijke muggenbestrijder, die zijn blijkbaar geen fan van deze houtsoort.

Palo Santo is verkrijgbaar in kleine blokjes/stukjes hout. Je steekt het uiteinde van zo’n blokje aan laat dit even doorbranden. Na een halve tot één minuut blaas je het stukje uit en komt de rook vrij. Hiermee kan je door een ruimte gaan of rondom je lichaam om het auraveld te zuiveren.

Prijs: €5 voor een zakje met 6 sticks

Palo Santo Florence Feel Good Blog


Plaats hier jouw bestelling of vraag i.v.m. dit product: