Anti-Stress Angel Yoga

— AFGELOPEN —

NIEUW op dinsdagavond in het voorjaar van 2019

“Anti-Stress Angel Yoga” brengt jouw lichaam en geest in ultieme ontspanning in een reeks van 10 lessen. Laat jezelf meevoeren in de zachtere yogavormen zoals Hatha & Yin Yoga. Op een holistische manier werken we aan ons stress niveau. De “Angel” staat voor de engelen archetypes waarmee we gaan werken. Dit is een yogavorm die voor iedereen toegankelijk is en helemaal uniek is in zijn yogasoort.

Inhoud:

  • Verschillende ZACHTE Yogavormen: Hatha yoga, Yin yoga,…
  • Meditatie & Affirmaties
  • Energetisch Lichaamswerk
  • Intuïtieve Beweging
  • Kennis over de verschillende engelen als archetypes
angel yoga

Anti-Stress Angel Yoga op dinsdagavond

Veel gestelde vragen…

Ik heb geen yoga ervaring. Kan ik meedoen aan deze reeks?

Absoluut! Voor deze reeks is geen yoga ervaring vereist. We werken met zachtere yogavormen die geen voorkennis vereisen.

Moet ik geloven in ‘engelen’ om aan deze reeks mee te doen?

Neen, dat hoeft zeker niet. We gebruiken de engelen als “archetypes”: kwaliteiten die we in onszelf dragen en die al dan niet sterkt ontwikkeld zijn. Net zoals een leeuw als een “krachtig” beschouwd wordt en een lammetje als “lief” gezien wordt. Werken met archetypes wordt al heel lang gedaan in de psychologie en kan enorm veel inzichten geven in jezelf. Ik werk hier met engelen als archetype omdat dit voor de meeste personen als zacht en aangenaam aanvoelt wat belangrijk is op weg naar ontspanning en innerlijke rust.

Praktisch:

Locatie: Shamballa Deinze, Ten Bosse 78 9800 Deinze

Data:

Dinsdagen: 29 januari
5, 12, 19 februari
5, 19, 26 maart
2, 9, 16 april

Mogelijke uren: 18u45 tot 19u45 (VOLZET) OF 20u00 tot 21u00 (VOLZET)

Max. aantal deelnemers: 12 personen

Prijs: €88 voor de volledige reeks van 10 lessen

(Wanneer de reeks niet volzet is kan je ook  losse lessen volgen aan €11 per les, contacteer mij hiervoor in een aparte e-mail en dan hou ik je op de hoogte)

Nog meer praktische info vind je HIER

Schrijf je in via onderstaand formulier en dan krijg je spoedig alle betalingsgegevens toe gestuurd via jouw e-mailadres:

 

 

Advertenties