NIEUW: Tea Yoga (4 weken)

Tea Yoga Sessies

— Enkel in april 2018 —

Iedere dinsdagavond van april wordt CAFE INterieur een oase van ontspanning. De unieke Tea Yoga Sessies zijn ontspannende yogahoudingen met een heerlijk kopje thee bij ons op de mat. De houdingen zullen aangepast worden naar gelang de thee die geserveerd wordt die avond. De combinatie van yoga enerzijds en de unieke theesmaken anderzijds zorgen voor een unieke ervaring die jouw lichaam en geest volledig tot rust zullen brengen. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht geslacht, leeftijd… Yoga ervaring is niet vereist.
Het zijn op zich staande sessies dus je kan zowel deelnemen aan 1 sessie of meerdere sessies volgen. 

Data en tijdstip: 
Iedere dinsdag van april 2018 om 19u15.

Locatie: CAFE INterieur, Stationsstraat 44 9800 Deinze

Kostprijs:
€10/ sessie (1 kopje thee inbegrepen)
€34/ 4 sessies (1 kopje thee per sessie inbegrepen)
Inschrijven op voorhand door mail te sturen naar hannes@cafeinterieur.be

Mee te brengen: Gemakkelijk zittende kledij en een (yoga)mat.


DINSDAG 3 APRIL: Tea Yoga – La Vie En Rose
Op dinsdag 3 april zetten we onze roze bril op om onze zachte en gracieuze kant naar boven te halen. De yogahoudingen zijn vloeiend en maken ons volledig bewust van ons lichaam. Dit doen we samen met een heerlijke kopje thee ‘La vie en Rose’, een blend van 5 soorten bessen die de ideale leveranciers zijn van vitamince C en waarvan hibiscus gekend staat als ‘balsem voor het hart’. Een combinatie die ons in een flow brengt zodat we optimaal kunnen genieten van dit ME-TEA-TIME moment.


DINSDAG 10 APRIL: Tea Yoga – Coup de Fleurs
Flower Power tijdens deze yoga les. Onze vrolijke en speelse zelf mag volledig losgelaten worden tijdens deze fleurige yogales. We verwelkomen volop de lente in ons lichaam en geest en zeggen ‘goodbye’ tegen vermoeidheid en futloosheid. We drinken bij deze sessie een kopje Coup de Fleurs thee. Deze thee is een fontein van bloemen die letterlijk fleur brengt in jouw leven. Een rustgevende en toch op’fleur’ende mengeling.

 


DINSDAG 17 APRIL: Tea Yoga – Ginger 
Een yogales met pit waarbij we ons innerlijk vuur aanwakkeren om vol kracht en power in het leven te staan. We geven via verschillende gemakkelijke houdingen onszelf een enorme boost. We drinken hierbij een opwarmende mix van gember, eucalyptusbladeren en vlierbloemen. Ideaal voor de winter achter ons te laten! Na deze les kan je de wereld terug aan, met of zonder Super(wo)man outfit.

 


DINSDAG 24 APRIL: Tea Yoga – Zonnegloed
Deze yogales brengt alles om “wakker” te worden. Je voelt je verfrist en energiek maar toch rustig en relaxed. We maken contact met onze innerlijke zon en gaan (uiteraard) ook de Zonnegroet gaan leren: de ideale manier om dagelijks een kleine portie yoga te doen. Bij dit alles drinken we een kopje Zonnegloed thee, een mix van biologisch geteelde rozenbottel, zwartebesblaadjes en vlierbloemen die ons een inspirerende gloed van warmte schenkt. I’m walking on sunshine!

Advertenties