Relax Yoga Oktober 2020

De Yogalessen van oktober 2020 staan even on-hold wegens het Corona virus, bedankt voor het begrip!

Lieve Yogi(ni)’s,

Omdat we in zo’n vreemde tijden leven zijn er wat kleine aanpassingen bij onze Relax Yoga Lessen:

  1. Voorlopig geen reeksen (van bijvoorbeeld 10 lessen) maar losse lessen waarvoor jij je kunt inschrijven. Dit kan onderaan deze pagina. Inschrijven is steeds verplicht.
  2. Er is een mogelijkheid om los een les te betalen (€12,00- per les) of een 5 beurtenkaart aan te schaffen (€50,00-) die (als alles goed verloopt) 5 maanden geldig is. Deze kaart zal ook te gebruiken zijn voor de Zomerse Openluchtlessen. Komt er weer een onderbreking door corona? Dan wordt jouw kaart automatisch verlengd.
  3. Per maand worden de lessen bekendgemaakt en kan je inschrijven. Dit kan je doen via een een link onderaan deze pagina. Wacht niet te lang want vol = vol.
  4. Een losse les of de beurtenkaarten kunnen contant of met de Payconiq app betaald worden voor of na de les. Ook kan je jouw beurtenkaart bestellen via www.florencerelaxshop.be, die wordt dan opgestuurd of gegeven op de eerste les waarvoor je ingeschreven bent.
  5. Door plaatsgebrek in Shamballa staan de voormiddaglessen even on-hold. Vanaf het kan starten we ook dan weer op.

Praktisch:

Locatie van alle lessen:

Leiepoort Deinze, Campus Sint-Vincentius, Peter Benoitlaan 40, 9800 Deinze

(ingang: rode poort (nummer 3) )

Mee te brengen:

-Yogamat

-Dekentje(s)

-Kussen(s)

-Gemakkelijke losse kledij

Uitleg van de lessen, data en uren:

  • Donderdag 15/10 om 18u45 en 20u00 : Terug naar de Basis Yoga: Misschien heb je door corona al een tijdje geen yoga meer kunnen doen of wil je net op een eenvoudige manier kennis maken met Relax Yoga? Dan is deze les zeker iets voor jou om (terug) de “yoga microbe” te pakken te krijgen.
  • Donderdag 22/10 om 18u45: Yoga voor Gronding & Aarding: De herfst is de periode om onszelf met beide benen op de grond te brengen letterlijk en figuurlijk. Deze les geeft jou de kans in contact te komen met jouw diepere zelf met krachtige maar toegankelijke yogahoudingen, bewegingen en meditaties.
  • Donderdag 22/10 om 20u00: Yoga Nidra: Herfst in jezelf: Yoga Nidra is een liggende vorm van meditatie waarbij je geleid wordt naar een waaktoestand die zeer ontspannend is. Meditatie ervaring is niet vereist. Na een uur Yoga Nidra ervaar je op een diep niveau lichamelijke, mentale en emotionele ontspanning.
  • Dinsdag 27/10 om 18u45 en 20u00: Yoga bij Verdriet & Rouw: Net voor Allerheiligen staan we even op een meditatieve manier stil bij de thema’s verdriet en rouw. We werken met verschillende houdingen, oefeningen en meditaties die kunnen helpen bij verdriet en rouw.