Yin-Yang Yoga

— AFGELOPEN —

 

NIEUW op donderdag in het voorjaar van 2019

“Yin-Yang Yoga” is een fantastische yogavorm voor mensen die zowel krachtig als ontspannen in het leven willen staan. We doen afwisselend een “Yin” les en de week erop een “Yang” les, 10 lessen in totaal. De Yin yoga lessen zijn rustig van aard, terwijl er bij de Yang lessen wat meer pit in zit. Je krijgt op die manier kennis van heel veel yoga stromingen in een reeks van 10 lessen.

Inhoud:

  • De “Yin yoga lessen” zijn een combinatie van: Yin yoga, zachte Hatha Yoga, Mindfulness Yoga, kalme Pranayama (ademhalingsoefeningen), Yoga Nidra…
  • De “Yang yoga lessen” zijn een combinatie van: Chakra yoga, Kundalini Yoga, Energetic Movement, diepere Pranayama (ademhalingsoefeningen)…

ying-yang-1-300x300

Veel gestelde vragen…

Ik heb geen yoga ervaring. Kan ik meedoen aan deze reeks?

Absoluut! Voor deze reeks is geen yoga ervaring vereist.

Zijn de ‘yang yoga lessen’ erg zwaar?

Er zullen in deze reeks 5 ‘yang yoga lessen’ zijn. De ‘yang lessen’ zijn een gemiddelde intensiteit. Wat niet wil zeggen dat je iedere oefening moet meedoen zoals het wordt voor getoond. Voel je dat jouw lichaam bepaalde houdingen op dat moment niet aankan, dan kan je steeds een lichtere variant doen. Bij de ‘yang yoga lessen’ ligt de focus vooral op innerlijke kracht. Er is ook bij deze lessen geen bepaalde conditie of voorkennis nodig.

Praktisch:

Locatie:

Donderdagvoormiddag 10u30 – 11u30 –> Shamballa Deinze, Ten Bosse 78 9800 Deinze

Donderdagavonden –> De Tuinkamer, Dorpsstraat 67 9870 Machelen a/d Leie (Zulte)

Data:

Donderdagen: 24, 31 januari
7, 14, 21 februari
7, 21, 28 maart & 4, 11 april.

Mogelijke uren:

  • 10u30 tot 11u30
  • 18u45 tot 19u45
  • 20u00 tot 21u00

Max. aantal deelnemers: 12 personen

Prijs: €88 voor de volledige reeks van 10 lessen

(Wanneer de reeks niet volzet is kan je ook  losse lessen volgen aan €11 per les, contacteer mij hiervoor in een aparte e-mail en dan hou ik je op de hoogte)

Nog meer praktische info vind je HIER

Schrijf je in via onderstaand formulier en dan krijg je spoedig alle betalingsgegevens toe gestuurd via jouw e-mailadres:

Advertenties