Zomerse Openlucht Yogalessen

Yogalessen & Natuurmeditaties in openlucht

Geniet van een groepsles yoga in de openlucht (omgeving Deinze en omstreken).

De volgende losse Openlucht Yogalessen zijn op:

  • Maandag 14 september om 19u00
  • Dinsdag 15 september om 19u00

THEMA van deze yogales: Let it Go

Ondanks het warme weer komt de herfst toch in zicht. De ideale periode om oude ballast uit jouw lichaam en geest weg te halen. Met ontspannende en loslatende yogahoudingen en meditaties kunnen we ons lichter voelen op alle gebied.

Ook absolute beginners zijn welkom.

!!! Maatregelen:

  • Ten alle tijden doen we aan social distancing met minstens 1,5 meter afstand tussen elkaar.
  • Gelieve een mondmasker te dragen bij het betreden van de Brielmeersen.
  • Gelieve een blaadje met jouw contactgegevens mee te hebben (naam, e-mail en/of telefoonnummer). Dit wegens de registratieplicht.
  • Indien je onze yogalocatie al weet zijn moet je niet meer wachten aan de ingang en mag je al doorlopen naar onze yoga locatie waar we om 19u25 starten. Ik verwelkom de nieuwe yogi(ni)’s aan de ingang van de Brielmeersen.
  • Inschrijven op voorhand is momenteel niet meer nodig (dit kan steeds veranderen, hou hier rekening mee in de toekomst).

LOCATIE : Brielmeersen, ingang Lucien Matthyslaan (straatje van de Brielpoort en het Brielpaviljoen, aan de jachthaven) —> Enkel voor nieuwe mensen, diegene die onze yoga locatie al weten zijn mogen al rechtstreeks gaan naar de weide achter het doolhof = onze vertrouwde locatie.

Uur?

Van 19u00 tot 20u10 (we vertrekken stipt om 19u00 aan de ingang van de Brielmeersen richting onze yoga locatie om daar om 19u10 te starten)

Prijs? €8,00 per les (contant of via de Payconiq app)

Meebrengen? Yogamatje (of handdoek), flesje water, bij frisser weer een goede trui/jasje en dekentje (voor de meditatie)

Voor wie? Voor iedereen (ongeacht yoga ervaring)

Inschrijven? is momenteel niet nodig, je mag gewoon komen naar onze plaats van afspraak. Is het jouw eerste openlucht yogales? Dan wacht ik je op aan de ingang van de Brielmeersen (kant jachthaven en Brielpaviljoen).

Heb je nog vragen? Stuur mij gerust een bericht of e-mail via deze weg of op info@relaxatietherapieflorence.be . Ik antwoord zo spoedig mogelijk. Mijn telefoonnummer is 0496/49.16.13

Let Op: Bij regen- of onweerachtig weer gaat de les NIET door. Dit wordt vermeld op de website en Facebookpagina.


Vraag over de openlucht yogalessen


IMG_7116