Relax Weekenden in de Ardennen

Geniet van een rustgevende Relax Weekend in Wéris. Een van de mooiste dorpen van Wallonië.

Voor veel mensen is het moeilijk geworden om nog echt te ontspannen en tijd voor zichzelf te nemen. Dit is echter wel heel belangrijk om stress, vermoeidheid en soms zelfs andere lichamelijk klachten te voorkomen. Het lichaam en geest heeft na een periode van stress tijd nodig voor ontspanning, voor herstel, om de balans in het leven terug te vinden en de energie en vitaliteit aan te wakkeren.

Wéris is de ideale locatie hiervoor. Het wordt ook het “Belgische Stonehenge” genoemd. Met zijn vele dolmen en menhirs is het een magische plek. Er liggen hier verschillende energielijnen (leylijnen) die elkaar kruisen op de plaatsen waar er dolmen en menhirs aanwezig zijn. Een ideale plek dus om lichaam en geest op te laden!

Hiervoor verblijven we in de authentieke B&B La Vieille Ecole: een 150 jaar oud schoolgebouw. Hier zullen Joop & Janny ons verwennen met heerlijk eten, drinken en een prachtige kamer.

 

wp541ee6d1_06

Praktisch en prijs voor het arrangement

De prijs voor de overnachtingen, alle maaltijden (inclusief water, fruitsap, koffie en thee) de yogalessen, meditaties en workshops bedraagt € 289 voor een tweepersoonskamer. Wil je alleen op een kamer liggen bedraagt de prijs €319. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet.

50 % van het bedrag dient twee weken voor aanvang van de driedaagse
overgemaakt te worden op bankrekening. Annuleren uiterlijk 15 dagen voor
aanvang (kosten 25€). Annuleer je binnen twee weken voor de aanvang dan ben je het volledige bedrag verschuldigd.

Minimum aantal deelnemers: 5

Maximum aantal deelnemers: 9

Je kan met de auto of met de trein komen (diegene die met de trein komen, worden opgehaald in Barvaux). Er kan ook aan carpoolen gedaan worden.

De website van B&B La Vieille Ecole: http://www.la-vieille-ecole.be/

Hieronder kunt U mij contacteren in verband met dit Relax Weekend:

IMG_07501

Dolmen & Menhirs in Wéris

Hieronder ziet U beelden van de Relax Weekenden:

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.